Mindfulness – lisää hyvinvointia

Jatkuva muutos ja hektinen työelämä aiheuttavat monille paineita työssään, ja se heijastuu kaikkeen tekemiseen. Tavoitteet katoavat kaaokseen, vuorovaikutustaidot hukkuvat viesti tulvaan, sekä tekemättömien töiden lista vain kasvaa, kuten stressitasokin. Ihminen hukuttaa itsensä ja kadottaa kyvyn olla läsnä tässä hetkessä.

Oman mieli on täynnä ajatuksia tekemättömistä töistä ja riittämättömyyden tunteesta. Tehokkuuden tavoittelu muuttuu hajamielisyydeksi ja lyhyisiin katkonaisiin yöuniin. Autopilotti on ohjaamassa tekemistä. Ihmisen oma ajattelu ja tahto ovat autopilotti käskytyksen takana.

Mindfulness tarjoaa organisaatioille uuden tavan lähestyä kokonaisvaltaista hyvinvointia ja loistavaa henkilöstökokemusta. Mindfulness on luonnollinen metodi, jota on käytetty vuosituhansien ajan ja se tekee tuloaan yrityksiin. Mindfulness on tehokas työkalu itsensä johtamisen kehittämisessä. Henkilöstön jaksaminen, sitoutuminen yhteisiin päämääriin sekä tuloksekas toiminta ovat edellytys yrityksen menestyksekkäälle olemassaololle.

Mindfulnessin hyötyjä on tutkittu paljon. Mindfulnessin harjoittaminen muuttaa aivoja, jopa yksittäinen harjoitus vaikuttaa positiivisesti mielentilaan.

Loista tarjoaa innostavia Mindfulness –valmennuksia ja koulutuksia, jotka lisäävät henkilöstön työhyvinvointia.

Säännöllinen harjoittaminen tuo  näkyviä muutoksia niin henkilökohtaiseen elämään kuin työyhteisöönkin:

 • lisää läsnäoloa keskittymiskykyä
 • parantaa ongelmanratkaisutaitoja
 • vaikuttavuutta vuorovaikutustaitoihin, lisää tunneälyä ja empatiaa
 • luo stressittömän ilmapiirin
 • parantaa itsensä johtamistaitoja
 • tuo yleistä positiivisuutta ja hyvinvointia
Tutustu valmiisiin paketteihin tai kysy lisää, suunnitellaan yhdessä valmennuskokonaisuus teidän tarpeisiin. 

Mindful Leader

Oletko valmis muutokseen? Haluatko olla uuden ajan esimies? Haluatko rauhoittaa kaaosta ja stressiä elämässäsi? – Se on mahdollista. Mindful Leader on esimiehille tarkoitettu mindfulness-ohjelma, jonka tavoitteena on luoda läsnäoloa, vähentää stressiä ja kaaosta, parantaa itsensä ja tiimin johtamisen taitoja sekä oppia vuorovaikuttamaan viestimään paremmin.

Elämme työn murroksessa ja johtajuus on muuttumassa.  Mitä paremmin tunnet itsesi ja johdat itseäsi sitä paremmin osaat johtaa myös muita. Mindful Leader-ohjelma sukeltaa syvälle omaan identiteettiin, oman kehon ja ajatusten kuunteluun läsnäolo-harjoitteiden ja valmennusten avulla.

Ohjelma sisältää:

 • Mindfulness-harjoitteet
 • Mindfulness-nauhoitteet itsenäiseen harjoitteluun
 • Yksilötason valmennukset
 • Ryhmätason valmennukset
 • Hyvinvointisuunnitelma.

Kenelle:Johtoryhmä, esimiehet, henkilöstöhallinnon esimiehet
Kesto
: Sopimuksen mukaan
Ryhmäkoko: 5-20 hlö
Paikka: Yrityksen tilat

Mindfulness TYKY

Mindfulness TYKY on koko henkilöstölle suunniteltu valmennuspäivä.  Päivän aikana teemme sukelluksen tietoisen läsnäolon maailmaan. Valmennus sisältää tutkimustietoa mindfulnessin  hyödyistä, mindfulness-harjoitteita ja hyvinvointisuunnitelman. Henkilöstö saa mukaansa päivän jälkeen ohjeet siitä kuinka ja miten harjoittelua olisi hyvä jatkaa.

Kenelle: Työyhteisöt
Kesto
: 2 – 6 tuntia, sopimuksen mukaan
Ryhmäkoko: 5-20 hlö
Paikka: Yrityksen tilat tai muut tilat sopimuksen mukaan

Mindfulness kerho

Uusi mielekäs tapa tarjota henkilöstölle uusia voimavaroja innostavalla tavalla. Mindfulness-kerho koko henkilökunnalle! Kerhossa harjoittelemisesta tulee johdonmukaista ja se integroituu jouhevaksi osaksi arkipäivää. Säännölliset kerran viikossa pidettävät tapaamiset auttavat ymmärtämään mitä mielessäsi liikkuu, opit kuuntelemaan itseäsi ja kehoasi sekä opit olemaan läsnä tässä hetkessä. Tapaamisissa keskitymme läsnäolo harjoituksiin itsensä johtamisen kautta.

Viikoittaisten yhteisten tapaamisten lisäksi jokaiselle osallistujalle sisältyy yksi yksilötason valmennus. Kaikkien osallistujien kanssa teemme yksilöidyn hyvinvointisuunnitelman, jonka jälkeen jokaisella on valmiudet jatkaa harjoittelua itsenäisesti.

Kenelle: Työyhteisöt
Kesto
: 8 viikkoa (2 tuntia 1krt /vko)
Ryhmäkoko: 5-20 hlö
Paikka: Yrityksen tilat tai muut tilat sopimuksen mukaan

Loistava Mindfulness